Salt la continut
Favorite Cos
0 articole

Noutati

Cele mai bune aparate pentru dezvoltarea masei musculare acasă

de Raluca Dumitrana 13 Mar 2024

De ce trebuie trebuie să țin cont dacă doresc să dezvolt masa musculară făcând sport acasă?

Când vine vorba de a decide ce tip de echipament de antrenament de forță este cel mai potrivit pentru obiectivele tale pentru dezvoltarea masei musculare, depinde cu adevărat de confortul, spațiul și bugetul tău, mai ales dacă construiești o sală de sport acasă.

Un aparat de greutate mare poate să nu fie cel mai ideal echipament dacă ai o zonă de antrenament mai mică și dorești să economisești bani pe termen scurt. Cu toate acestea, dacă ai spațiu și cauți un aparat care poate îndeplini mai multe scopuri, un aparat multifuncțional ar putea fi o alegere fantastică.


Dacă conduci o sală de fitness comercială, adăugarea unei selecții de aparate de greutăți selectate poate fi un „must have” pentru clienții tăi. Cu toate acestea, ar trebui să puteți furniza o varietate de greutăți libere, suporturi, bare și bănci și pentru clienții tăi.


Pentru majoritatea sălilor de sport de acasă, recomandăm orice colecție de gantere și gantere reglabile asociate cu o bancă. De asemenea, îți recomandăm discuri pentru gantere și bancă cu suport de mreană. Acest lucru se datorează faptului că (după cum am menționat anterior), greutățile libere forțează mușchii stabilizatori să fie angajați în antrenamentele de construcție musculară. De asemenea, necesită spațiu minim, făcându-le perfecte pentru o sală de sport acasă.


Dacă conduci o sală de sport comercială, poate dorești să afli ce tip de sală îți doresti/ este mai potrivită pentru publicul tău țintă înainte de a planifica și cumpăra orice echipament pentru sala ta de sport.

La Beprogressive.ro, vindem o varietate de echipamente de antrenament de forță care te pot ajuta să îți atingeți obiectivele de dezvoltare musculară sau pot fi puse la dispoziția clienților tăi care își  doresc să lucreze la dezvoltarea masei musculare la sală.


Dacă întâmpini dificultăți în a-ți stabili preferințele pentru exercițiile de construcție musculară sau ai nevoie de mai multe sfaturi de specialitate cu privire la cum să îți atingeți obiectivele de fitness, te încurajăm să ne contactezi.

Echipa noastră îți va oferi sfaturi de specialitate pentru a te ajuta să găsești echipamentul care se potrivește perfect nevoilor și bugetului tău. 

Dacă ai o sală  fitness sau urmează se deschizi o afacere în acest domeniu, caută  să satisfaci nevoile vizitatorilor tăi alegând aparatură  fitness profesională. Varifică colecția noastră de echipamente de forță acum. 

Care este cel mai bun echipament de gimnastică pentru a construi mușchi?

Banca cu mreana: o combinație puternică care deblochează un potențial inegalabil de creștere a puterii. Exercițiile cu mreană sunt excelente pentru construirea masei musculare pe întregul corp, deoarece implică mai multe grupuri de mușchi simultan.

Care aparat de exercițiu lucrează cel mai mult mușchii?

Aparatul de vâslit este un aparat excelent pentru întregul corp, deoarece lucrează mai mulți mușchi decât majoritatea celorlalte tipuri de exerciții. Dacă te-ai săturat de aceeași veche rutină de gimnastică, ar putea fi timpul să încerci ceva diferit. De multe ori poți evita temutul plictiseală de exerciții fitness doar introducând puțină varietate în rutina ta.

Care este cel mai rapid mod de a construi mușchi cu aparate fitness?

Maximizează-ți timpul de antrenament cu exerciții compuse. Unele exerciții se concentrează doar pe mușchii specifici din corpul tău. Introdu în rutina ta săptămânală antrenamente de mare intensitate.

Asigură-te că mănânci suficient. 

Odihnește-te suficient. 

Fă-ți un obiectiv din a antrena fiecare mușchi de două până la trei ori pe săptămână.

Cele mai bune exerciții pentru creșterea masei musculare pentru cei care fac sport acasă

 

Cea mai bună modalitate de a construi mușchi este de a efectua exerciții compuse care lucrează mai multe grupuri musculare. Există cinci mișcări principale asupra cărora să se concentreze cei care doresc să-și dezvolte masa musculară. Acestea sunt deadlifturi, genuflexiuni, trageri, presa hidraulică și aparat presă de umeri.

Genuflexiunile, care lucrează cvadricepsul, ischiobigiolarele și fesierii. Te ajută cel mai mult pentru că folosesc cele mai multe grupuri de mușchi simultan.


De ce culturiștii  folosesc doar aparate fitness?

Culturismul este foarte diferit de alte forme de antrenament cu greutăți, cum ar fi Cross-fit. Ei folosesc mașini pentru a lucra asupra musculaturii specifice. Motivul pentru care nu sunt 100% concentrați pe creșterea forței/sănătății CV-ului, ci mai mult pe aspectul fizic al mușchilor.


Sunt eficiente aparatele de sport?

Gantere clasice sau aparate de fitness complexe? 

Aparatele te pot ajuta să înveți forma corectă de exercițiu, care este esențială în ta de fitness. Și pot fi mai sigure pentru începători. Cu aparatura fitness potrivită, este mai ușor să simți care mușchi sunt activați, pentru că lucrează prin izolarea anumitor mușchi sau grupuri de mușchi.

Aparatele fitness construiesc mușchii mai repede?

Deși ambele opțiuni au beneficiile lor, există dovezi care sugerează că aparatele fitness pot duce la o creștere mai rapidă a mușchilor decât greutățile libere. Tensiune mecanică: unul dintre motivele pentru care mașinile pot fi mai eficiente în construirea mușchilor este că oferă o tensiune mecanică constantă pe întreaga perioadă de antrenament.

Chiar ai nevoie de echipament fitness pentru a construi masa musculară?

Cu siguranță este posibil să construiești mușchi fără greutăți - iată ce trebuie să faci. Exercițiile cu greutatea corporală – exerciții de antrenament de forță pe care le faci doar cu greutatea corporală și cu echipamentul zero. Deoarece nu este nevoie de echipament special, poți face exerciții cu greutatea corporală aproape oriunde.


​​Pot să construiesc mușchi în două luni?

Majoritatea începătorilor vor observa schimbări vizibile de creștere a masei musculare în  aproximativ 8 săptămâni. Însă este necesar să aibă un plan alimentar bine pus la punct.

Postarea precedenta
Postarea urmatoare

Va multumim ca v-ati abonat!

Aceasta adresa de email a fost deja inregistrata!

Produse populare

Trambulina copii VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 366 CM Trambulina copii VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 366 CM
Trambulina copii VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 366 CM
< Trambulina VirtuFit PREMIUM Rotunda 366 CM Trambulina VirtuFit Premium ofera o experienta de sarituri de top, combinand puterea si dimensiunile mari cu un finisaj de calitate superioara.Sarituri pentru toate varsteleAceasta trambulina este o sursa de distractie atat pentru copii, cat si pentru adulti, avand...
2,899.00 lei
4,999.00 lei
2,899.00 lei
Trambulina copii VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 305 CM Trambulina copii VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 305 CM
Trambulina VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 305 CM
Trambulina VirtuFit PREMIUM Rotunda 305 CM Trambulina VirtuFit Premium ofera o experienta de sarituri de top, combinand puterea si dimensiunile mari cu un finisaj de calitate superioara.Sarituri pentru toate varsteleAceasta trambulina este o sursa de distractie atat pentru copii, cat si pentru adulti, avand o...
2,499.00 lei
3,999.00 lei
2,499.00 lei
Trambulina copii VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 251 CM Trambulina copii VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 251 CM
Trambulina copii VirtuFit PREMIUM cu plasa de siguranta si scara 251 CM
Trambulina VirtuFit PREMIUM Rotunda 251 CM Trambulina VirtuFit Premium ofera o experienta de sarituri de top, combinand puterea si dimensiunile mari cu un finisaj de calitate superioara.Sarituri pentru toate varsteleAceasta trambulina este o sursa de distractie atat pentru copii, cat si pentru adulti, avand o...
2,199.00 lei
3,499.00 lei
2,199.00 lei

Alege optiune

Istoricul tau de navigare

Editeaza optiune
this is just a warning
Conectați-vă
Cosul de cumparaturi
0 Articole