Plăți

1. PLATA PRIN CARD BANCAR - UN MIJLOC SIMPLU, RAPID ȘI SIGUR PENTRU CUMPĂRAREA ONLINE.

Comunicarea informațiilor bancare și a datelor personale este 100% sigură.

Utilizăm criptarea SSL pentru transmiterea informațiilor despre plată. Această modalitate de criptare asigură un nivel de siguranță foarte ridicat pentru tranzacțiile dumneavoastră.


2. RAMBURS

Dacă nu doriți să plătiți cu un card bancar, puteți alege să plătiți ramburs.

Plătești când primești. Aceasta este o metodă clasică, care înseamnnă că veți plăti marfa numai după primirea coletului de la curier sau de la poștă. Veți găsi suma care trebuie plătită (așa-numită numerar la livrare) în confirmarea comenzii și puteți plăti firmei de transport atunci când produsele ajung la dumneavoastră.


3. ÎN RATE FIXE, FĂRĂ DOBÂNDĂ

Pentru plata în rate este necesar să dețineți un card de credit de la una din băncile partenere. La modalitatea de plată, selectați “Netopia payments” iar apoi introduceti datele cardului dvs; dacă ați introdus datele unui card de credit care aparține uneia din băncile enumerate mai jos, în pasul următor se va deschide o pagină unde selectați numărul de rate dorit. Puteți opta între 3, 6 și 12 rate fixe, fără dobândă și fără bătăi de cap. Daca întâmpinați dificultăți, vă rugăm să vă adresați băncii emitente.

Pasul 1

Introduceți informațiile de contact și adresa de expediere. Apăsați pe butonul "Continuă la expediere".

Pasul 2

Alegeți metoda de expediere - momentan este disponibilă doar opțiunea "Curier Rapid". Apăsați pe butonul "Continuă la plată.

Pasul 3

Selectați ca metodă de plată "Netopia Payments". Alegeți o adresă de facturare și apăsați pe butonul "Finalizează comanda".

Pasul 4

Introduceți informațiile cardului dumneavoastră de credit. Dacă datele cardului introdus corespund unui card de credit acceptat, se va deschide pagina următoare.

Pasul 5

Apăsați pe "Alege numărul de rate" și selectați numărul de rate dorit. Apăsați pe butonul "Plătesc în siguranță".

Băncile acceptate:

Credit Europe Bank

Banca Transilvania

Garanti Bank

BRD Finance

Alpha Bank


4. PRIN TRANSFER BANCAR

Dacă nu doriţi să plătiţi cu un card bancar, puteţi alege să plătiţi prin virament bancar.

Nume beneficiar: ICONIC SPORTS SRL

Cont: RO68BTRLRONCRT0CL0115202

Deschis la Banca Transilvania