Despre noi

COMPANIA NOASTRĂ

La PROGRESSIVE Fitness am creat un retailer online de echipamente de fitness, specializat în vânzarea de articole pentru acasă și accesorii, concentrându-și vânzările în SUA și Europa - Marea Britanie, Spania, Germania, Italia și Franța.

Suntem un brand nou format, astfel că obiectivele noastre cheie sunt să ne asigurăm o poziție puternică pe piață și să construim o relație bazată pe încredere cu clienții noștri. PROGRESSIVE Fitness își construiește avantajul competitiv pe piața noastră prin caracteristica unică de conectivitate cu aplicații și conținutul site-ului nostru personalizat, care include sfaturi profesionale de antrenament, seturi de exerciții, planuri de pierdere în greutate și alte sfaturi documentate pentru generarea de rezultate vizibile, construirea unui obicei de fitness și conducerea unui stil de viață sănătos în timpul exercițiilor fizice de acasă. Echipa Progressive Fitness lucrează permanent la relația cu clienții și la îmbunătățirea calității produselor. Printre cele mai importante priorități ale noastre se află livrarea unui produs special creat pentru nevoile tale!

PRODUSELE NOASTRE

Echipamentul de fitness este specialitatea noastră. De la benzile de alergat, până la bicicletele de fitness și orice altceva între ele, PROGRESSIVE are o gamă largă de produse de fitness atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru profesioniștii de elită. Comercializăm doar cele mai bune echipamente de exerciții și sănătate de la producători de top.

ECHIPA NOASTRĂ

Clienții noștri vor primi întotdeauna cel mai bun sprijin din partea echipei noastre de consultanți profesioniști în vânzări și specialiști în servicii pentru clienți - Scopul nostru nr. 1 este să vă răspundem fiecărei cerințe, astfel încât să vă puteți scoate maximul din antrenamentele dumneavostră.

La PROGRESSIVE cultura organizațională este foarte importantă. Echilibrul între profesional și distracție este mereu prezente în birourile noastre. We work hard, we play hard.

Fiecare echipament pe care îl creăm, transformă modul în care experimentați fitness-ul de la calitatea materialelor, la aplicațiile care se sincronizează cu aparatul dvs. și cu programele extraordinare de antrenament personal create de antrenori de top din domeniu. Experiența noastră cu aplicațiile este specială și vrem să o experimentați în fiecare zi.